Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images

Scholier (15) krijgt klappen van automobilist op kruising in Rijssen

RIJSSEN - Een 15-jarige jongen is woensdagochtend mishandeld door een nog onbekende man in Rijssen. De dader is na de mishandeling verder gereden in zijn auto. Van hem ontbreekt nog ieder spoor. De politie roept getuigen op zich te melden.

De mishandeling gebeurde vroeg in ochtend, iets voor 8.00 uur. De 15-jarige jongen was op zijn fiets onderweg naar school, toen hij de kruising van de Oosterhofweg met de Parkstraat overstak. Daar trof hij de bestuurder van een witte auto, waarmee hij in conflict kwam. De jongen wilde rechtdoor fietsen over de kruising, de bestuurder stond te wachten en toeterde naar de jongen toen hij op zijn fiets overstak.

Daarna stak de automobilist ook over, stapte hij uit zijn auto en gaf de 15-jarige scholier klappen. De man stapte weer in de auto en is linksaf de Parkstraat op geslagen. Volgens de politie is het nog volledig onduidelijk waarom de twee het met elkaar aan de stok kregen en de 15-jarige scholier mishandeld is door de man. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

Getuigen

De politie is op zoek naar de bestuurder van de witte auto, of getuigen die de mishandeling hebben zien gebeuren. Wie meer weet kan zich melden via een privébericht aan de politie Rijssen-Holten op Facebook, of via 0900-8844.