André Scheppink, fractievoorzitter SGP.
Volledig scherm
PREMIUM
André Scheppink, fractievoorzitter SGP. © Lenneke Lingmont

SGP-voorman uit Rijssen is wél voorstander van vaccinatie: ‘Dit middel is ons gegeven’

RIJSSEN - De focus die in het vaccinatiedebat gelegd wordt op de invloed van het geloof, is zwaar overtrokken. Dat zegt de Rijssense SGP-voorman André Scheppink, zelf voorstander van vaccinatie. „In mijn kerk zou de dominee nooit zeggen: doe dit niet.”

3 reacties

 • JM SCHINKEL

  1 jaar geleden
  Henk, Er zijn er overleden die dat ook al lang deden maar toch zijn overleden . We weten allemaal ( hoop ik tenminste ) dat de pokken .polio, difteririe , rode hond enz zonder aanziens des persoons rondwaarden . Gezond bezig zijn is prima , maar besmet worden door een virus kan iedereen gebeuren . Jij weet decsterkte van je immuunsysteem in je DNA niet en dat is onveranderlijk. Waarom krijgen soms kettingrokers geen longkanker en gezondhridsfreaks wel? Wappietaal.
 • B Pluum

  1 jaar geleden
  Beste Andre, In jou en mijn kerk zegt de dominee ook niet dat je het wel moet doen. Een ieder zei voor zijn eigen gemoed ten volle verzekerd. De dominee moet je er niet in betrekken, je bent zelf oud en hopelijk wijs genoeg om zelf te beslissen!!
 • henk hartog

  1 jaar geleden
  Ga Gezond Eten, Gezond leven, vermijdt zoveel mogelijk junkfood van die 3 grote fast-food zaken, vermijdt gecordeerde voedsel, zoek de Zon op, ga de Bossen in, Zoek de Zee op. Ga lekker fietsen of wandelen in de schone frisse gezonde buitenlucht. Dat is de juiste vaccinatie.