Diaconie Rijssen-Holten brengt binnenkort weer levensmiddelenpakketten rond bij de minima. Op deze foto van twee jaar terug is vrijwilliger Bertus Bronsvoort  in actie.
Volledig scherm
Diaconie Rijssen-Holten brengt binnenkort weer levensmiddelenpakketten rond bij de minima. Op deze foto van twee jaar terug is vrijwilliger Bertus Bronsvoort in actie. © Lenneke Lingmont

Soms huilend aan de deur om pakket in ontvangst te nemen van Diaconaal Netwerk Rijssen-Holten

VIJF VRAGEN AANHOLTEN - Honderden gezinnen in de gemeente Rijssen-Holten kijken er al naar uit. De levensmiddelenpakketten die binnenkort worden rondgebracht door het Diaconaal Netwerk Rijssen-Holten. De pakketten moeten de minima op een leuke manier de feestdagen door helpen, vertelt de scriba van het Diaconaal Netwerk, Ernst Wolterink.

  1. Bijbel van 300 jaar oud krijgt in Hellendoorn een nieuwe bestemming: ‘Geweldig om in handen te hebben’

    Bijbel van 300 jaar oud krijgt in Hellen­doorn een nieuwe bestemming: ‘Geweldig om in handen te hebben’

    HELLENDOORN - Manny (79) en Mineke (77) Mollink schenken hun Statenbijbel uit 1721 aan Stichting Oald Heldern de Noaberschop. Jarenlang lag het antieke boek op een dekenkist bij de ingang van voormalig restaurant De Kroon, die het ondernemersechtpaar bestierde. Oald Heldern is, zo laat Dinand Webbink weten, blij met de bijzondere gift. „Geweldig om zo’n boek van driehonderd jaar oud in handen te hebben, hij krijgt een mooi plekje.”