Handboogschietvereniging Sagitta et Arcus wil graag op haar huidige locatie op de voormalige vuilstort aan de Noordelijke Hoofddijk blijven zitten, want waar vindt je anders zo'n prachtige plek?
Volledig scherm
Handboogschietvereniging Sagitta et Arcus wil graag op haar huidige locatie op de voormalige vuilstort aan de Noordelijke Hoofddijk blijven zitten, want waar vindt je anders zo'n prachtige plek? © Arnold Smit

Sportclubs beginnen petitie om op oude vuilnisbelt in Hulsen te mogen blijven

HULSEN -  Handboogschietvereniging Sagitta et Arcus, hondendressuurvereniging De Speurder en VDH-Kringgroep De Reggesteek maken al tientallen jaren gebruik van de voormalige vuilstortplaats aan de Noordelijke Hoofddijk. Ze willen daar graag blijven zitten, maar weten sinds kort dat dit niet langer een vanzelfsprekendheid is. De clubs zijn een petitie begonnen om hun toekomst in Hulsen veilig te stellen.

 1. Geen geld voor een laptop? Stichting Hulpfonds Hellendoorn schiet te hulp ‘Je bent niet de enige die hulp vraagt’
  VIJF VRAGEN AAN

  Geen geld voor een laptop? Stichting Hulpfonds Hellen­doorn schiet te hulp ‘Je bent niet de enige die hulp vraagt’

  HELLENDOORN - Een alleenstaande moeder met weinig inkomsten vindt een baan en keert jubelend terug in de maatschappij. Als ze via haar werkgever ook nog een vakopleiding mag volgen, heeft ze het top voor elkaar. Denk je. Want wie gaat die dure laptop voor de opleiding betalen? Daar heeft ze nu geen geld voor. Aankloppen bij Stichting Hulpfonds Hellendoorn vindt ze bezwaarlijk. „Toch doen!”, zegt Alex Fransen van de stichting. „Maak die drempel laag, want je bent niet de enige.”
 1. Gevaccineerde oma: 'Knuffelen moeten we écht weer leren'
  Play

  Gevacci­neer­de oma: 'Knuffelen moeten we écht weer leren'

 2. Tulpenfestivals van start, maar wat is er eigenlijk te zien
  Play

  Tulpenfes­ti­vals van start, maar wat is er eigenlijk te zien