Volledig scherm
De winnaars van de Sportverkiezing van vorig jaar: Teams Rivo mini’s en Rivo meisjes B1. © Annina Romita

Sportverkiezing Rijssen-Holten 2018 gaat niet door

RIJSSEN-HOLTEN - De sportverkiezing in de gemeente Rijssen-Holten gaat niet door vanwege te weinig nominaties. Het jaarlijkse evenement, waarbij de beste sporters worden gekozen, is voor komend weekeinde afgelast.

De organisatie Radio 350 laat op de website weten dat er in meerdere categorieën geen of te weinig nominaties zijn binnen gekomen om een volledige sportverkiezing te organiseren. Hierdoor is de organisatie een tijdje geleden gestopt met de voorbereidingen voor de Sportverkiezing 2018 in Café Spekhorst. 

Weekeinde later

Radio 350 Sport heeft besloten om de prestaties van de sporters ‘niet in de doofpot te laten verdwijnen’ en nodigt de sporters met de beste prestaties een weekeinde later uit, op zaterdag 19 januari.

Aandenken

In een live uitzending op Radio en TV 350 worden de winnaars van de bepaalde categorieën uitgenodigd om een aandenken op te halen van de prestaties die zij in 2018 hebben behaald. 

Advies

De sportredactie kijkt hier naar de ingekomen nominaties van de sportverkiezing. De jury van de Sportverkiezing Rijssen-Holten wordt gevraagd om een advies. 

Felicitaties

Wethouder Tijhof is de gehele middag aanwezig om de felicitaties vanuit de gemeente over te brengen. De uitzending begint op zaterdag 19 januari om 15.00 uur en is live te volgen via Radio en TV 350.