Stefan en Ramon staken hun centen in failliete zaak en drijven nu het beste cafetaria van Overijssel

VideoDe fles champagne ging maandagavond rond toen duidelijk werd dat De Meyboom ut Nijverdal was uitgeroepen tot cafetaria van het jaar van de provincie Overijssel en de horecazaak twee geduchte concurrenten uit Enschede definitief had verslagen.

 1. ‘Frog-freaks’ halen band naar Nijverdal na dood zanger: ‘Eenmalige kans om te zien hoe fucking goed ze zijn’
  PREMIUM
  Met video

  ‘Frog-freaks’ halen band naar Nijverdal na dood zanger: ‘Eenmalige kans om te zien hoe fucking goed ze zijn’

  NIJVERDAL - Zeg ‘The Frog’ en Maarten Heerdink, Hans Jansen en Marco de Jong uit Nijverdal beginnen te stralen. Ritmisch tikken de vijftigers met hun vingers op tafel en spontaan wordt een song ingezet. Levenslang fan van een band, die 35 jaar geleden uit elkaar viel, maar na de dood van zanger Rick DeVito nieuw leven werd ingeblazen. The Frog is binnenkort te zien in het ZINiN Theater.
 2. Instagram, Expeditie Robinson of boek, Sterrin Smalbrugge uit Rijssen gebruikt elk medium voor haar missie en dat levert haar Media Award op
  PREMIUM

  Instagram, Expeditie Robinson of boek, Sterrin Smalbrugge uit Rijssen gebruikt elk medium voor haar missie en dat levert haar Media Award op

  RIJSSEN- Reptielendeskundige Sterrin Smalbrugge uit Rijssen heeft de Vrouw in de Media Award Overijssel gewonnen. Ze is blij met de prijs, die vrouwelijke rolmodellen en experts aanmoedigt om zichtbaar te zijn in de media. „Ik had nooit durven dromen dat ik zo’n podium zou krijgen. Voor reptielen, maar ook voor kinderen die zich een buitenbeentje voelen.”