Volledig scherm
De familie Olthof is dolblij met het bereiken van de tweede prijs van de Tankstation Challenge 2019. © Be Olthof

Tankstation Bie Olthof uit Hulsen ‘nipt tweede’ in landelijke strijd

HULSEN - Tankstation Bie Olthof aan de Collenstaartweg heeft de tweede plaats behaald in de Tankstation Challenge 2019. Dat werd woensdagmiddag bekendgemaakt tijdens de Tankstation Vakbeurs 2019. 

Het was de tweede keer dat deze verkiezing van de beste tankshop werd gehouden. Hieraan werd deelgenomen door 80 tankstations, die in de eerste ronde door drie mystery guests werden bezocht. In ronde twee kregen vijf tankstations de vakjury op bezoek. Bie Olthof verloor nipt van de winnaar uit Groenlo. „We zijn blij en erg trots op dit resultaat”, zegt Betsie Olthof.

Geen schande

Ze benadrukt dat het echt geen schande is te verliezen van Kuster Energy, dat in juni de deuren opende. Olthof: „Echt helemaal nieuw en onder architectuur gebouwd. Het gaat om een grote oliemaatschappij. Ze hebben alle nieuwe brandstoffen, grote vergaderzalen, truckersplaats en dergelijke.”

Olthof vervolgt: „Volgens de  vakjury zijn gastvrijheid, service, gehaktballen en de koffie onze sterke punten. Ze prezen de huiselijke uitstraling en vonden de bouw van een lunchroom op de verdieping boven de showroom uniek in de branche.”  

  1. Chaotische avondspits op A1 door reeks ongelukken zorgt voor lange files
    Update | Video

    Chaotische avondspits op A1 door reeks ongelukken zorgt voor lange files

    Op meerdere plekken liep het verkeer vanavond in de avondspits vast op de A1. In alle gevallen was sprake van ongelukken, die voor lange files zorgden. Op een gegeven moment meldde de ANWB een extra reistijd van 90 minuten. Bij Holten raakte de bestuurder van een personenauto ernstig gewond na een botsing met de vangrail. Ook was er een melding van ernstige verkeershinder bij de Voorthuizen in de rijrichting Apeldoorn.