Volledig scherm
Verkoeling in zwembad Het Ravijn in Nijverdal, dat deze week extra lang open is. © Lenneke Lingmont

Tropenrooster in zwembad Het Ravijn in Nijverdal

NIJVERDAL - Mensen zoeken tijdens deze tropische dagen massaal verkoeling in zwembad Het Ravijn aan de Piet Heinweg. Sinds dinsdag is hier sprake van een ‘tropenrooster’, waarbij de openingstijden van het zwembad worden verruimd.

Nu is al duidelijk dat Het Ravijn ook woensdag en donderdag langer open is, namelijk van 9.00- tot 21.00 uur in plaats van tussen 11.00- en 19.00 uur. Donderdagmiddag bepaalt de zwembadmanager op basis van de weersverwachting of Het Ravijn ook vrijdag langer open gaat. Op de ligweide zijn her en der zonnedoeken opgehangen om extra schaduwplekken voor de zwembadbezoekers te realiseren. Overigens nemen veel bezoekers zelf een parasol mee.

  1. Kinderen leven zich in Nijverdalse sporthal uit op opblaasbare speeltoestellen
    PREMIUM
    Video

    Kinderen leven zich in Nijverdal­se sporthal uit op opblaasba­re speeltoe­stel­len

    NIJVERDAL - Het puzzelboekje ligt opengeslagen op het tafeltje, maar de vrouw uit Nijverdal komt niet toe aan haar kruiswoordraadsel. Ze volgt met haar ogen zoontje Thijs (7), die maandagmiddag in sporthal Het Ravijn enthousiast van speeltoestel naar speeltoestel rent, maar het al gauw beu is om in zijn eentje verder te spelen. Hij wil alleen nog een keertje naar één van de opblaasbare speelattributen als papa komt kijken...