Het echtpaar Bolink-Schutten is 60 jaar getrouwd.
Volledig scherm
PREMIUM
Het echtpaar Bolink-Schutten is 60 jaar getrouwd. © Lenneke Lingmont

Trouwdag Roelof en Jannie uit Nijverdal eindigt 60 jaar geleden hilarisch: geit mee naar huis

NIJVERDAL - Roelof (84) en Jannie (82) Bolink-Schutten zijn geboren en getogen Nijverdallers. Hij is optimistisch en maakt graag een grapje. Zij is zorgzaam en rustig. Woensdag vierden ze hun 60-jarig huwelijk in appartementencomplex de Spoorstede aan de Parallelweg.

  1. Burenruzie om Uutkiekkamer Bed&Breakfast in Holten zorgt voor veel stress

    Burenruzie om Uutkiekka­mer Bed&Breakfast in Holten zorgt voor veel stress

    ZWOLLE/HOLTEN – De eigenaar van het pand naast de Uutkiekkamer van Bed & Breakfast Holten blijft zich verzetten tegen het legaliseren van de logeergelegenheid in een bijgebouw aan de Dorpsstraat 47. De privacy in zijn vrije tuin wordt aangetast, doordat gasten inkijk hebben en hij vreest geluidsoverlast van mensen die pret maken in de buitenjacuzzi. Het woongenot voor huurders van zijn pand wordt daardoor aangetast, is zijn stelling.
  2. Burgemeester Wierden schrikt van hoog aantal lokale besmettingen: ‘Verwacht dat aanvullende maatregelen nodig zijn’

    Burgemees­ter Wierden schrikt van hoog aantal lokale besmettin­gen: ‘Verwacht dat aanvullen­de maatrege­len nodig zijn’

    WIERDEN - In het meest recente overzicht met coronabesmettingen in de regio, springt onder meer Wierden er in negatieve zin uit. In de laatste 24 uur voor het RIVM vrijdagmiddag de laatste cijfers bekendmaakte, waren er 43 nieuwe ziektegevallen. Maar de hele afgelopen week nam het aantal besmettingen in Wierden al fors toe. Burgemeester Doret Tigchelaar spreekt haar zorgen uit.