De files tijdens de ochtend- en avondspits op de N35 tussen Nijverdal en Wierden worden steeds langer. Het verleggen en verbreden van dit weggedeelte wordt vertraagd door de stikstofcrisis.
Volledig scherm
PREMIUM
De files tijdens de ochtend- en avondspits op de N35 tussen Nijverdal en Wierden worden steeds langer. Het verleggen en verbreden van dit weggedeelte wordt vertraagd door de stikstofcrisis. © Lenneke Lingmont

Uitstel aanpak N35 Wierden-Nijverdal ‘is klap in gezicht van automobilist’

NIJVERDAL/WIERDEN - De geplande verbreding van de N35 tussen Nijverdal en Wierden tot een 100 kilometerautoweg met twee keer twee rijstroken komt er voorlopig niet. Dat is het gevolg van de discussie over de stikstof. De gemeenten Hellendoorn en Wierden zijn  niet blij met deze vertraging en hopen dat van uitstel geen afstel komt.  

  1. Schiet gemeente met kanon op een mug bij aanpak van jongerenoverlast aan de Regge? ‘Iedereen is toch jong geweest’
    PREMIUM

    Schiet gemeente met kanon op een mug bij aanpak van jongeren­over­last aan de Regge? ‘Iedereen is toch jong geweest’

    HELLENDOORN - Jongeren kunnen bij het fietsbruggetje achter ijsfabriek Ben & Jerry’s nog wel een verfrissende duik in de Regge nemen, maar de omvang van de ligweide is inmiddels behoorlijk ingeperkt. Ook mogen ze niet langer vanaf de Overwaterbrug in het water springen. „We willen niet aansprakelijk worden gesteld als iemand hier een dwarslaesie oploopt.”