Voor de een is het alsof je even op de schommel zit, maar voor de ander is het een huiveringwekkende ervaring: een rit in de Projekt 1.
Volledig scherm
Voor de een is het alsof je even op de schommel zit, maar voor de ander is het een huiveringwekkende ervaring: een rit in de Projekt 1. © Bert Kamp / Reggestreek Fotograaf

Weer als vanouds gillen op de kermis in Nijverdal

NIJVERDAL - Het gegil is deze dagen niet van de lucht op de kermis in Nijverdal. Bezoekers leven zich uit in de attracties op de Evenementenweide. Het kan en mag eindelijk weer, na de coronastilte: lekker losgaan op de kermis. 

  1. Persoonlijke fouten doen Blauw Wit de das om
    PREMIUM

    Persoonlij­ke fouten doen Blauw Wit de das om

    HOLTEN - Blauw Wit’66 verloor zaterdag met 1-2 van Twello en dat had het volledig aan zichzelf te wijten. De ploeg van trainer Christian Koop kwam na een minder begin steeds beter in de wedstrijd. Vlak voor de rust kreeg Blauw Wit zelfs drie goede kansen om op voorsprong te komen, maar het net werd niet gevonden. Vlak na de rust ging het mis bij de thuisclub. Nadat er in de achterhoede over de bal werd gemaaid, kreeg de linksbuiten van Twello een vrije doorgang en kon hij de 1-0 maken.