Volledig scherm
De N35 © Emiel Muijderman

Wekenlang ernstige hinder op N35 tussen Raalte en Wierden

WIERDEN/RAALTE - Rijkswaterstaat voert de hele maand juli en de eerste week van augustus groot onderhoud uit aan de N35 tussen Raalte en Wierden, en op de parallelwegen tussen Raalte en Wierden. In deze periode is steeds een deel van de N35 tussen Raalte en Wierden afgesloten. Het verkeer moet rekening houden met ernstige verkeershinder.

De regionale omleidingsroutes hebben een beperkte capaciteit, waardoor er volgens Rijkswaterstaat grote kans is op vertraging. De extra reistijd kan oplopen tot 30 minuten. De omleidings- en adviesroutes zijn aangegeven op borden boven en naast de weg. Rijkswaterstaat zet extra weginspecteurs in om eventuele incidenten snel te kunnen afhandelen.

Rijkswaterstaat vervangt het asfalt door geluiddempend asfalt en plaatst reflectoren in de weg. Ook worden er paaltjes in de berm geplaatst, om de rijbaanscheiding duidelijker te maken.

Afsluiting parallelwegen én hoofdrijbaan N35 tussen Mariënheem en Nijverdal

Van maandag 1 juli 06.00 uur tot zaterdag 6 juli 06.00 uur is de zuidelijke parallelweg afgesloten. De noordelijke parallelweg is dicht van maandag 8 juli 06.00 uur tot zaterdag 13 juli 06.00 uur.

De N35 is vervolgens in beide richtingen afgesloten vanaf de parallelweg na de spoorwegovergang bij Mariënheem tot de Grotestraat in Nijverdal van maandag 15 juli 06.00 uur tot maandag 5 augustus 06.00 uur.

Afsluiting N35 tussen Mariënheem en Nijverdal, inclusief Salland-Twentetunnel

De N35 is vanaf de parallelweg na de spoorwegovergang bij Mariënheem tot en met de Salland-Twentetunnel in Nijverdal volledig afgesloten in beide richtingen van maandag 22 juli 06.00 uur tot vrijdag 2 augustus 06.00 uur.

Afsluiting N35 tussen Mariënheem en Wierden

De N35 is vanaf de parallelweg na de spoorwegovergang bij Mariënheem tot en met de kruising met de N350 in beide richtingen afgesloten van maandag 22 juli 06.00 uur tot donderdag 25 juli 22.00 uur. De noord-zuid verbinding, de N347, vanaf en door Nijverdal, Hellendoorn en Rijssen blijft beschikbaar.