De lifeguards van Wierden tijdens hun inzet zaterdag.
Volledig scherm
De lifeguards van Wierden tijdens hun inzet zaterdag. © Freddy Holle

Wierdense reddingsbrigade is weer terug uit Limburg, maar blijft paraat

WIERDEN - De twee teams van de Reddingsbrigade uit Wierden zijn weer thuis, nadat zij gisteren in Limburg met hun boot langs ondergelopen huizen zijn geweest. Ze waren op zoek naar mogelijke evacuees. De beurt is  nu aan andere pelotons. 

 1. Is fietspad langs Helmkruidlaan wel beste oplossing voor gevaarlijke rotonde? Hellendoornse politiek is nog niet overtuigd

  Is fietspad langs Helmkruid­laan wel beste oplossing voor gevaarlij­ke rotonde? Hellen­doorn­se politiek is nog niet overtuigd

  NIJVERDAL - De Hellendoornse politiek neemt voorlopig nog geen besluit over het collegevoorstel om een fietspad aan de noordkant van de Helmkruidlaan aan te leggen. Verkeerswethouder Henk Nijhof wil hierover nader overleg voeren met zijn verkeersdeskundigen en hierbij ook de ‘vergeten’ aanwonenden van de Helmkruidlaan, Jipkesbeltweg, Jeruzalemweg, Walstro en de Koningsvaren betrekken.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.