De 100-jarige Zinaïda Jannink-Milotworskaj is gek op het Koningshuis. „Ze heeft albums vol met allerlei knipsels over Maxima en de prinsesjes.”
Volledig scherm
PREMIUM
De 100-jarige Zinaïda Jannink-Milotworskaj is gek op het Koningshuis. „Ze heeft albums vol met allerlei knipsels over Maxima en de prinsesjes.” © Frans Nikkels Fotografie

Wierdense Zinaïda (100) ging op 90ste voor het eerst terug naar Rusland: ‘Zo mooi dat ik dat nog kon meemaken’

ALMELO/WIERDEN - Goed eten, niet roken en af en toe een advocaatje met slagroom. „Zo word je gewoon heel erg oud”, aldus Zinaïda Jannink-Milotworskaj. Ze vierde donderdag haar honderdste verjaardag in Almelo en daar mogen volgens de eeuweling best nog wel wat jaartjes bijkomen.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    4

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?