Michel Nijenhuis uit Espelo kan weer een puntje van zijn bucketlijst afstrepen. Zijn eigen wijn bij een goed gerecht in een sterrenrestaurant drinken.
Volledig scherm
PREMIUM
Michel Nijenhuis uit Espelo kan weer een puntje van zijn bucketlijst afstrepen. Zijn eigen wijn bij een goed gerecht in een sterrenrestaurant drinken. © Bert Kamp

Wijn van Chateau Splo op de kaart van Swarte Ruijter in Holten: ‘Voelt als geboorte van een kind’

ESPELO - Je eigen wijn drinken in een restaurant. Dat stond op het verlanglijstje van Michel Nijenhuis. Stond, want na jaren proeven en veel geduld staat de eerste wijn van ‘Chateau Splo’ op de kaart van niet de minste restaurants. „Mijn vrouw dacht dat ik niet van de duizend flessen af zou komen.”

  1. Hans maakt geen popcorn maar gezichtsmaskers van oude maïs
    Play

    Hans maakt geen popcorn maar gezichts­mas­kers van oude maïs

  2. Waarom zijn er nauwelijks besmettingen in Olst-Wijhe?
    Play

    Waarom zijn er nauwelijks besmettin­gen in Olst-Wij­he?