Volledig scherm
Korte dagen koude nachten. Winterfair Rijssen weer van start. © Jan Boertje

Winterfair Rijssen richt zich meer op de jeugd

RIJSSEN - De organisatie van de Winterfair in Rijssen richt zich dit jaar meer op de jeugd met extra activiteiten. Een levensgroot dartbord en een ritje in een brandweerwagen staan op het programma.

Op het terrein van Zorgboerderij de Borkeld wordt vanaf donderdag weer de driedaagse winterfair gehouden. Ruim 70 middenstanders uit Rijssen en omgeving hebben zich een plekje verworven in verwarmde tenten op het terrein van ruim 1100 vierkante meter. Verder zijn er diverse activiteiten zoals een demonstratie van een klompenmaker. 

Jeugd

Voor de jeugd wordt een levensgroot dartbord opgesteld. Kinderen moeten hier een bal van klittenband tegen een opblaasbaar bord trappen. Op zaterdag zijn er demonstraties van de brandweer waarbij kinderen ook een ritje kunnen maken in een brandweerauto.

Bruidsplein

Op de fair is deze editie een tent speciaal ingericht als Bruidsplein. Hier zijn standhouders aanwezig die maatpakken en andere bruidsmode aanbieden voor bruid en bruidegom. Verder is informatie te vinden over trouwboeketten, trouwringen en bruidsreportages. 

Goed doel

De opbrengst van de fair gaat naar Zorgboerderij de Borkeld, dagactiviteitencentrum de Molenbroek en woonlocatie de Burcht in Rijssen. 

Openingstijden

De Winterfair wordt gehouden bij de zorgboerderij aan de Borkeld 1 in Rijssen en is donderdag open van 16.00 tot 21.00 uur. Vrijdag van 16.00 tot 22.00 uur. Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Toegang is gratis. Parkeren kost twee euro.