Henk Laing (rechts), Joris Heuven en vijf andere Haarlese dj’s  draaien donderdag acht uur lang muziek om de hele wereld in coronatijd digitaal een hart onder de riem te steken.
Volledig scherm
PREMIUM
Henk Laing (rechts), Joris Heuven en vijf andere Haarlese dj’s draaien donderdag acht uur lang muziek om de hele wereld in coronatijd digitaal een hart onder de riem te steken. © Bert Kamp

Zeven Haarlese DJ’s laten donderdag hele wereld digitaal genieten van ‘songs met een goed verhaal’

HAARLE - Ze zijn wereldberoemd in Haarle en omgeving, zorgen daar als deejay al jarenlang voor muzikaal plezier. Zeven Haarlenaren bundelen nu de krachten om de hele wereld op Hemelvaartsdag te laten genieten van bekende songs uit vervlogen tijden. Digitaal, dat wel. 

De digitale show is Masters of DJ gedoopt. Donderdag wordt tussen 14.00 en 22.00 uur non-stop muziek uitgezonden vanaf een onbekende locatie in het dorp. Dat laatste gebeurt bewust om aanloop bij de ‘studio’ te voorkomen. „In coronatijd kunnen we niet hebben dat enthousiaste luisteraars met een biertje in de hand naar ons komen kijken. Misschien niet leuk, maar wel noodzakelijk”, benadrukt initiatiefnemer Joris Heuven.