1. Beekbergen-captain Cas Mulder trekt de wereld over, maar vindt zijn Waterloo op ‘Zuid’
  PREMIUM
  WEDSTRIJD VAN DE WEEK APELDOORN

  Beekbergen-cap­tain Cas Mulder trekt de wereld over, maar vindt zijn Waterloo op ‘Zuid’

  Hij zette vorig jaar voet aan de grond in onder meer Australië en Peru, waar hij zijn grote liefde Suzanne ontmoette. Dit seizoen is hij weer ‘gewoon’ te zien in het shirt van Beekbergen. Cas Mulder is terug op vertrouwd gebied. Gistermiddag verloor hij de derby bij Apeldoornse Boys: 3-2. ,,Wat speelden we slap in die eerste helft, echt niet goed te keuren.”
 1. Alcides boekt nieuwe zege, Rohda Raalte klimt naar koppositie in 1E en IJsselstreek haalt uit tegen De Hoven
  PREMIUM
  Teruglezen liveblog

  Alcides boekt nieuwe zege, Rohda Raalte klimt naar koppositie in 1E en IJssel­streek haalt uit tegen De Hoven

  Na pijnlijke nederlagen tegen HBS (0-3) en De Zouaven (7-0) en een gelijkspel tegen hekkensluiter Emmen leek Alcides de draad volledig kwijt te zijn. Niets blijkt echter minder waar. De ploeg uit Meppel boekte boekte zondagmiddag haar tweede opeenvolgende zege: TAC’90 werd met 6-3 verslagen. Het was niet het enige spektakelstuk op deze zondag, want Columbia en BVC’12 maakten er met acht doelpunten ook een feestje van. In dezelfde competitie deelde Rohda Raalte een tik uit aan Dalfsen, terwijl Apeldoornse Boys in 4F nipt te sterk was voor Beekbergen. Er viel in ieder geval weer genoeg te genieten. Herbeleef de voetbalzondag in onderstaand liveblog.
 1. SC Genemuiden aan de leiding in Hoofdklasse B, ongeloof in Hardenberg en VVOG krijgt opnieuw tik te verwerken
  PREMIUM
  Teruglezen liveblog

  SC Genemuiden aan de leiding in Hoofdklas­se B, ongeloof in Hardenberg en VVOG krijgt opnieuw tik te verwerken

  Een enerverende middag in de Hoofdklasse B heeft nogal wat betekend voor de ranglijst. Waar SV Urk in de afgelopen weken alleen aan de leiding ging, moet het de koppositie na de resultaten van zaterdagmiddag delen met SC Genemuiden. In dezelfde competitie ontsnapte Flevo Boys op eigen veld, terwijl Berkum opnieuw niet wist te winnen. Verrassender was de slotfase in Hardenberg, waar HHC in de Jack’s League een 3-0 voorsprong uit handen gaf tegen Spakenburg. Spektakel was er ook bij DSV’61-Oene, terwijl Almen een knappe derbyzege boekte op Harfsen. Herbeleef de zaterdagmiddag in onderstaand liveblog!
 1. Alcides weet weer wat winnen is, Heutinck brengt Wijhe in extase en WWNA blijft verrassen
  Teruglezen liveblog

  Alcides weet weer wat winnen is, Heutinck brengt Wijhe in extase en WWNA blijft verrassen

  Na 45 minuten tegen Alphense Boys leek Alcides zich opnieuw op te mogen maken voor een lange terugreis. Drie kwartier later bleek echter niets minder waar. De ploeg uit Meppel knokte zich knap terug en ging er uiteindelijk zelfs met de volle driepunter vandoor. Het betekende de eerste zege sinds 5 september. Ook WWNA wist zijn wedstrijd te winnen, met 2-3 van Robur et Velocitas. De andere derby, die tussen Lochem en Witkampers, leverde ook een verrassende winnaar op. Lees dat en nog (veel) meer rustig terug in onderstaand liveblog.
 2. Joy Schoonhoven neemt Zeewolde bij de hand in topper (en moet voor het eerst contributie betalen)
  PREMIUM
  West Veluwe: Wedstrijd van de week

  Joy Schoonho­ven neemt Zeewolde bij de hand in topper (en moet voor het eerst contribu­tie betalen)

  Hij liep zomaar binnen op sportpark de Horst in Zeewolde en is binnen een paar wedstrijden al de revelatie van de derde klasse van het zaterdagvoetbal. En dat is eigenlijk ook niet vreemd, want Joy Schoonhoven (27) heeft al een flinke rij gerenommeerde clubs achter zijn naam staan. Zeewolde won de topper van Zwart-Wit’63 (0-1) en gaat ongeslagen aan kop.