1. Go-Ahead Kampen haalt uit tegen buurman DOS, SV Urk verstevigt koppositie in hoofdklasse en Helios haalt de dubbele cijfers
  Teruglezen liveblog

  Go-Ahead Kampen haalt uit tegen buurman DOS, SV Urk verstevigt koppositie in hoofdklas­se en Helios haalt de dubbele cijfers

  Met negen punten uit de eerste drie duels schoot SV Urk uit de startblokken. Vorige week liep de ploeg van Gert-Jan Karsten echter tegen het eerste puntenverlies aan. Zaterdagmiddag moest er een reactie komen in de thuiswedstrijd tegen Flevo Boys. Die kwam er, dankzij hattrickheld Hessel Snoek. Jarmo van ‘t Hof van Helios maakte er nog meer, namelijk zes (!). De Deventenaren openden de competitie met een monsterzege, terwijl asv Dronten eenvoudig afrekende met Unicum. De derby tussen Go Ahead Kampen en DOS Kampen leverde ook spektakel op, al zullen de bezoekers hun competitiestart heel snel willen vergeten. Herbeleef de voetbalzaterdag in onderstaand liveblog!
 1. Uitslagen bekervoetbal: WSV en Schalkhaar helpen elkaar naar volgende ronde
  Bekeruitslagen

  Uitslagen bekervoet­bal: WSV en Schalkhaar helpen elkaar naar volgende ronde

  Door onderling gelijk te spelen zijn WSV en Schalkhaar op de eerste twee plaatsen in hun bekerpoule geëindigd, waardoor beiden instromen in de eerste knock-out ronde. In de poules met teams vanaf de derde klasse haalde Robur et Velocitas nog eens dubbele cijfers en verraste Beekbergen door ten koste van derdeklasser VDZ door te bekeren. Ook de eindstand bij Klarenbeek-DAVO (9-5) mag gerust opmerkelijk genoemd worden.
 2. Vader én ZVV'56-trainer Selim Özer is zeker voor Cihan Özer streng
  PREMIUM

  Vader én ZVV'56-trai­ner Selim Özer is zeker voor Cihan Özer streng

  Een wedstrijd van ZVV’56 heeft dit seizoen veel weg van een familiereünie. Ga maar na. Selim Özer is de hoofdtrainer, zoon Cihan zit bij de selectie en ook neefje Erdi vertoont dit seizoen zijn kunsten in Zevenhuizen. Gisteren werd een belangrijke stap gezet op weg naar de volgende ronde in het districtsbekertoernooi. Heeten werd met 3-2 verslagen. ,,Mijn vader pakt me harder aan hier dan de andere spelers.”
 1. Alcides lijdt eerste nederlaag, WSV en Heino bekeren door
  Teruglezen liveblog

  Alcides lijdt eerste nederlaag, WSV en Heino bekeren door

  Het was weer een enerverende voetbaldag met de ontknoping in de groepsfase van het bekertoernooi. Met een gelijkspel stelde WSV de volgende ronde veilig, terwijl Lochem en AZC met overmacht een plekje in de knock-outfase bemachtigden. ZVV'56 moet nog een wedstrijd spelen, maar heeft met zes uit twee wel goede papieren. Alles over deze wedstrijden en meer kunt u in alle rust teruglezen in onderstaand liveblog.
 2. Bij Rood-Wit’58 kan Wesley Ruiter na twee jaar zonder wedstrijd weer genieten
  PREMIUM

  Bij Rood-Wit’58 kan Wesley Ruiter na twee jaar zonder wedstrijd weer genieten

  Hij is fysiek sterk, balvaardig en heeft bij derdeklasser Rood-Wit’58 in korte tijd een basisplaats weten af te dwingen. Wesley Ruiter kwam afgelopen zomer over van dorpsgenoot SDC Putten, om na lang blessureleed weer op competitief niveau veel speelminuten te maken. Voor de jonge spelverdeler zijn het de ideale omstandigheden om na twee jaar zonder een voetbalwedstrijd weer te genieten van het spelletje.
 1. VVOG pakt eerste driepunter, HHC boekt tweede zege op rij, Urk verspeelt voor het eerst punten
  Teruglezen liveblog

  VVOG pakt eerste driepunter, HHC boekt tweede zege op rij, Urk verspeelt voor het eerst punten

  Terwijl Deventer en Zwolle nadrukkelijk toeleven naar de eerste IJsselderby van dit seizoen, werd er ook op de amateurvoetbalvelden gestreden om de drie punten. Zo won HHC met 2-1 van Rijnsburgse Boys en gaf het daarmee de overwinning van vorige week een goed vervolg. Dat lukte Berkum niet, in Volendam werd er met 4-2 verloren van RKAV. SV Urk liep het eerste puntverlies op (1-1 tegen DETO), maar behield wel de koppositie. Ze worden achtervolgd door SC Genemuiden, dat uitpakte met met een 0-7 overwinning. VVOG won ook, net als Flevo Boys, Sportclub Deventer en csv Apeldoorn. Alles over deze wedstrijden en nog veel meer is terug te lezen in onderstaand liveblog.