1. DOS Kampen overtuigend naar ruime overwinning in derby tegen Go Ahead, Flevo Boys aan kop in de Hoofdklasse
  Liveblog teruglezen

  DOS Kampen overtui­gend naar ruime overwin­ning in derby tegen Go Ahead, Flevo Boys aan kop in de Hoofdklas­se

  HHC Hardenberg pakte vandaag op bezoek bij Jong FC Volendam de eerste punten van het seizoen (0-2). Daarentegen verloor Staphorst na twee overwinningen voor het eerst in de Derde Divisie. Excelsior’31 was met 3-1 te sterk. Verder pakten SC Genemuiden en VVOG drie punten en was het de dag van de derby’s in Deventer en Kampen. Lees alles hieronder nog eens rustig terug.

Amateurvoetbal

 1. De Gazelle boekt overtuigende overwinning en plaatst zich net als Voorwaarts voor volgende ronde, Alcides heeft eerste zege te pakken
  Liveblog teruglezen

  De Gazelle boekt overtuigen­de overwin­ning en plaatst zich net als Voorwaarts voor volgende ronde, Alcides heeft eerste zege te pakken

  De spanning was om te snijden in de groep van DAVO en De Gazelle, maar de bezoekers hebben zich weten te plaatsen voor de volgende ronde van de districtsbeker. Alcides ging, na de nederlaag in het openingsweekend van de Hoofdklasse, in Den Haag op zoek naar de overwinning tegen HBS. Makkelijk had de ploeg uit Meppel het zeker niet. Lees en bekijk alles rustig terug in het liveblog.
 1. HHC scoort niet op bezoek bij De Treffers, Staphorst debuteert met zege
  Liveblog teruglezen

  HHC scoort niet op bezoek bij De Treffers, Staphorst debuteert met zege

  De eerste speelronde in de Hoofdklasse leverde zeges op voor SC Genemuiden en Urk, terwijl HHC Hardenberg in de seizoensouverture in de Tweede Divisie niet verder kwam dan een doelpuntloos gelijkspel tegen De Treffers. De grootste stunt was echter voor Staphorst, dat als debutant in de Derde Divisie meteen afrekende met Odin’59: 1-3. Ook was er vandaag genoeg regionaal bekervoetbal, met veel doelpuntrijke wedstrijden. Lees alles hieronder in het liveblog nog eens rustig terug.