Volledig scherm
Dennis van Engeland (Midden) Jurrian Berkhoff (R) in duel om de bal. © Maarten Sprangh

Beekbergen brengt Vaassen eerste nederlaag toe en neemt koppositie over

Beekbergen heeft de topper in de 4e klasse G tegen Vaassen met 1-0 gewonnen. Het duel dat op 22 oktober na een klein half uur bij 0-0 werd gestaakt na een blessure bij de scheidsrechter, haalde vandaag wel het einde. Het werd 1-0.

Het enige doelpunt van de wedstrijd werd vlak voor rust gescoord, na 17 minuten spelen dus. Timo Bakker kon na een handig doorkopballetje van Joeri Denekamp binnen schuiven.

Opportunisme

Na rust was Beekbergen aanvankelijk ook de bovenliggende partij, maar Vaassen knokte zich met opportunisme terug in de wedstrijd. Echt grote kansen leverde het niet op, waardoor de voorsprong voor Beekbergen nooit echt in gevaar kwam. Vaassen liep daardoor tegen de eerste verliespunten op na zes overwinningen op rij.

Beekbergen neemt door de zege de koppositie over van Vaassen en kan volgende week bij winst op TKA de eerste periode winnen.

Beekbergen - Vaassen 1-0
44. Timo Bakker 1-0.

Volledig scherm
Beekbergen pakte op eigen veld drie belangrijke punten. © Rene Wanning

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van de Stentor en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

Amateurvoetbal