Volledig scherm
Beekbergen pakte op eigen veld drie uiterst belangrijke punten in de titelstrijd. © Maarten Sprangh

Beekbergen verslaat Twello in vreemde topper

Beekbergen heeft uitstekende zaken gedaan aan kop van de 4e klasse G. De koploper won met 3-2 van concurrent Twello en zag bovendien nummer twee Vaassen ook averij oplopen. Beekbergen staat daardoor nu zeven punten los.

De wedstrijd kende een vreemd verloop. Twello begon sterk en zette Beekbergen in het eerste kwartier flink onder druk. Toen de thuisclub zich daar aan had ontworsteld stond het ook binnen no time 2-0 door doelpunten van Timo Bakker en Cas Mulder. Kort voor rust leek Dennis van Engeland het duel al te beslissen.

Na rust was er lange tijd geen vuiltje aan de lucht voor Beekbergen, maar door twee Twellose treffers in het laatste kwartier van Max Smaal (waarvan de tweede uit een strafschop) werd het toch nog even billen knijpen. In de laatste vijf minuten hield Beekbergen het hoofd echter voldoende koel om de winst binnen te slepen.

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van de Stentor en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

Amateurvoetbal