Jeroen Burghout komt voor de groep van CSV Apeldoorn te staan.
Volledig scherm
Jeroen Burghout komt voor de groep van CSV Apeldoorn te staan. © Rob Voss WWW.ROBVOSS.NL

Burghout nieuwe trainer CSV Apeldoorn

Jeroen Burghout wordt de nieuwe trainer van CSV Apeldoorn. De 33-jarige oefenmeester is in ieder geval aangesteld tot en met volgend seizoen. Hij volgt daarmee de afgelopen donderdag ontslagen Jürgen Schefczyk op, die begin dit seizoen weer werd aangesteld als opvolger van Peter Boeve.

 1. WSV weer aan kop, Robur et Velocitas blijft meedoen voor de titel en TKA ontworstelt zich aan de degradatiezone
  PREMIUM
  Overzicht Apeldoorn/Veluwe

  WSV weer aan kop, Robur et Velocitas blijft meedoen voor de titel en TKA ontwor­stelt zich aan de degradatie­zo­ne

  Ook donderdag kwamen de amateurvoetballers weer in actie. WSV, Robur et Velocitas, Klarenbeek en Epe bleven in hun klasse in de race voor de titel. Emst, Loenermark en TKA deden goede zaken in hun poging om uit de nacompetitie te blijven. Hieronder het overzicht van alle wedstrijden in dit midweekse programma, inclusief uitslagen, doelpuntenmakers en reacties van de trainers.
 2. Heino overklast Dalfsen, Robur et Velocitas en Sallandia maken er zeven en Alcides tankt vertrouwen
  Liveblog

  Heino overklast Dalfsen, Robur et Velocitas en Sallandia maken er zeven en Alcides tankt vertrouwen

  Twee keer wist Alcides pas te winnen in de tweede seizoenshelft. Daar leek zondagmiddag op bezoek bij Hoogeveen verandering in te komen, ware het niet dat de ploeg uit Meppel haar 0-2 voorsprong uit handen gaf. Ze tankte desondanks vertrouwen voor het restant van het seizoen. Dat gold ook voor Robur et Velocitas, dat zeven keer scoorde, evenals Sallandia. Heino demonstreerde nog maar eens dat het in topvorm verkeert, terwijl Rohda Raalte het kampioenschap eigenlijk niet meer kan ontgaan. Dat en nog veel meer bracht deze speeldag in het amateurvoetbal.
 3. Lemelerveld en Voorwaarts halen uit, Beekbergen blijft in race om tweede plek en SDOL begaat geen misstap
  Liveblog

  Lemeler­veld en Voorwaarts halen uit, Beekbergen blijft in race om tweede plek en SDOL begaat geen misstap

  Lemelerveld kreeg bezoek van de hekkensluiter en was er alles aan gelegen om te winnen. Daar slaagden ze in en dus staan ze nu op een veilige tiende plaats. Ruinerwold, Beekbergen en SDOL moesten winnen om hun promotie- en titelaspiraties in leven te houden en ook dat ging zoals gepland. Ook Voorwaarts mag nog dromen van promotie, door hun overwinning blijven ze in de race om de derde periodetitel.

Amateurvoetbal