Micha Hendriksen kleunt er stevig in namens Columbia tegen FC Winterswijk. De Apeldoorners hielden knap een punt over aan het duel tegen de hoogvlieger.
Volledig scherm
PREMIUM
Micha Hendriksen kleunt er stevig in namens Columbia tegen FC Winterswijk. De Apeldoorners hielden knap een punt over aan het duel tegen de hoogvlieger. © Maarten Sprangh

Columbia sprokkelt puntje, WSV hard onderuit, SEH verkruimelt Apeldoornse Boys

Overzicht Apeldoorn/VeluweIn het amateurvoetbal wordt dit weekend de tiende speelronde afgewerkt. Benieuwd naar de uitslagen, doelpuntenmakers en verslagen van de gespeelde duels? Je vindt ze in onderstaand overzicht. Let op: dit overzicht wordt tijdens het weekend aangevuld.

  1. DOS doet goede zaken in Kamper derby, zeges voor SC Genemuiden én SV Urk en DVS stelt opnieuw teleur
    Liveblog

    DOS doet goede zaken in Kamper derby, zeges voor SC Genemuiden én SV Urk en DVS stelt opnieuw teleur

    SV Urk beleeft een uitstekende start van de tweede seizoenshelft. De ploeg van Gert-Jan won vorige week al van Sportlust’46 en was vanmiddag ook te sterk voor VVOG. SC Genemuiden heeft eveneens drie punten mogen bijschrijven, terwijl HHC Hardenberg op bezoek bij Quick Boys twee dure punten liet liggen en DVS’33 nóg langer moet wachten op een zege. Met de Kamper derby tussen Go-Ahead en DOS kreeg deze speeldag nog een lekker toetje.