Sabine Gerrits viert haar derde doelpunt van de middag tegen RKDEO. De spits van Victoria Boys legde er liefst vijf in.
Volledig scherm
PREMIUM
Sabine Gerrits viert haar derde doelpunt van de middag tegen RKDEO. De spits van Victoria Boys legde er liefst vijf in. © Maarten Sprangh

David tegen Goliath mondt bij Victoria Boys uit in de grote Sabine Gerrits-show

vrouwenvoetbalVictoria Boys deed zondag wat het moest doen én wat Sabine Gerrits zo goed kan: met 6-0 winnen van RKDEO. De 22-jarige spits legde er maar liefst vijf in en bracht de Apeldoornse vrouwen dichter bij de titel.

 1. SV Epe, Groen Wit’62, AZC en WSV kampioen, Alcides doet wat het moet doen en speelt zich veilig
  Liveblog

  SV Epe, Groen Wit’62, AZC en WSV kampioen, Alcides doet wat het moet doen en speelt zich veilig

  Na het spektakel van afgelopen zaterdag beloofde ook deze speeldag een gedenkwaardige te worden. Dat werd-ie, vooral voor AZC, Groen Wit’62, SV Epe en WSV, die allemaal als kampioen een niveau hoger gaan spelen. Robur et Velocitas en SC Klarenbeek trokken aan het kortste eind in de titelstrijd. Ook in de staart vielen beslissingen. Zo is Alcides ook volgend seizoen actief in de Hoofdklasse, terwijl USV een klein wonder verrichtte door degradatie (voorlopig) te ontlopen.
 2. VVOG speelt zich definitief veilig, promotiedroom DVS’33 spat uiteen en SDC Putten degradeert
  Liveblog

  VVOG speelt zich definitief veilig, promotie­droom DVS’33 spat uiteen en SDC Putten degradeert

  Het leek in de reguliere competitie lang mis te gaan voor VVOG, maar de ploeg uit Harderwijk kreeg net op tijd de smaak te pakken en wist die lijn door te trekken in de nacompetitie. Dat laatste gold ook voor DVS’33, al bleek Kozakken Boys net iets te sterk. Daardoor kan de Derde Divisie zich ‘gewoon’ weer opmaken voor de streekderby. Ook voor Batavia’90, FC Meppel, vv Steenwijk en SC Rouveen zit promotie er niet in, terwijl BAS, HTC SDC Putten en SVN’69 met ingang van volgend seizoen zelfs een niveautje lager zullen acteren.

Amateurvoetbal