Volledig scherm

Derde zege in vier duels voor VVOG

HARDERWIJK - Aan het bezoek bij Huizen, de hekkensluiter uit de derde divisie, heeft VVOG drie punten overgehouden. In een spannend duel zegevierde de de ploeg van trainer Ed Engelkes met 0-1.


Na tien minuten spelen ging Guido de Graaf namens Huizen naar de grond in het strafschopgebied, maar de thuisploeg kreeg geen penalty. De enige treffer van de wedstrijd kwam op naam van Wilko Braam, toen de VVOG-middenvelder zijn ploeg na een snelle tegenstoot op 0-1 volleerde. Pas vlak voor rust kwam er weer leven in de brouwerij, maar Oussama Labari raakte de lat en Samir Merraki namens VVOG en Iry Etwi namens Huizen faalden oog-in-oog met de doelmannen in de afronding.

In het tweede bedrijf nam het aantal kansen aan beide kanten af, al kwam Huizen tot enkele afstandsschoten. Echter bleek Frans Koornberg een constante sta in de weg. De Harderwijkers brachten aanvallend niet veel meer en zagen Guido de Graaf in de slotseconde dé kans op de gelijkmaker missen. Daardoor bleef het 0-1 en boekte VVOG de derde overwinning in de laatste vier duels.

Huizen - VVOG: 0-1 (0-1). 17. 0-1 Wilko Braam.

Amateurvoetbal