Hendrik Hulleman, supporter van Beekbergen en zijn broer Johan Hulleman, supporter van SC Klarenbeek.
Volledig scherm
PREMIUM
Hendrik Hulleman, supporter van Beekbergen en zijn broer Johan Hulleman, supporter van SC Klarenbeek. © Kevin Hagens

Dorpsderby is ook strijd tussen broertjes Hendrik (54) en Johan Hulleman (57)

Vanaf de zijlijnVANAF DE ZIJLIJN Als je twee echte die-hard supporters moet noemen bij Beekbergen én Klarenbeek, dan staan Hendrik (54) en Johan (57) Hulleman met stip op één. De twee zijn broers van elkaar, maar supporten allebei een andere club. Het hart van Hendrik ligt bij Beekbergen, die van Johan bij Klarenbeek. En dat is te zien ook.

 1. Heino tankt vertrouwen voor derby tegen Rohda, Robur boekt ruime zege en Sallandia stelt teleur
  Liveblog

  Heino tankt vertrouwen voor derby tegen Rohda, Robur boekt ruime zege en Sallandia stelt teleur

  Het was niet de vraag óf, maar wannéér Rohda Raalte zich zou kronen tot kampioen van de eerste klasse E. Maar door het gelijkspel bij FC Winterswijk, de overtuigende zege van Heino op SC Bemmel én de Sallandse derby op komst kan het er toch nog om gaan spannen. Dat geldt ook voor de strijd tussen AZC en Robur et Velocitas in 3D, terwijl Groen Wit’62 de champagne alvast koud kan zetten. Bij Sallandia wordt die nog niet ontkurkt, want het ging pijnlijk onderuit tegen Go Ahead Deventer. Dat en veel meer gebeurde er op 1 mei op onze amateurvelden.
 2. SC Genemuiden profiteert van ruime nederlaag SV Urk, DOS verslaat Go-Ahead in derby van Kampen
  Liveblog

  SC Genemuiden profiteert van ruime nederlaag SV Urk, DOS verslaat Go-Ahead in derby van Kampen

  Bij een overwinning op Eemdijk kwam het kampioenschap wel héél dicht bij voor SV Urk. Maar het liep compleet anders op De Vormt, waardoor de titelstrijd in de Hoofdklasse B toch weer spannend is. In de Derde Divisie kreeg VVOG een flinke tik te verwerken, terwijl DVS’33 dure punten liet liggen in de strijd om de derde periodetitel. Er viel genoeg te genieten deze speeldag, met ook nog de kraker Batavia’90 en de derby tussen DOS en Go-Ahead Kampen.

Amateurvoetbal