Volledig scherm

Gele Kaarten niet doorgegeven, want systeem doet het niet

Apeldoorn - Opmerkelijk bij ZVV’56 en Sallandia was dat de gele kaarten na afloop niet werden doorgegeven, omdat er een fout in het systeem van de KNVB zou zijn. ,,Een lachertje’’, reageerde ZVV-trainer Stienus Haan. De oefenmeester had ook profijt van het niet functionerende systeem, want hij kon gewoon een beroep doen op Eduard Sahertian die vorige week een rode kaart had gekregen. Sahertian maakte de gelijkmaker in de wedstrijd tegen Activia die in 1-1 eindigde.

Aan de ongeslagen reeks van 8 wedstrijden van Columbia is thuis tegen Heerde een eind gekomen. De ploeg van Marcel Sileon verloor thuis met 1-2. ,,Een keer verliezen kan gebeuren. De nederlaag tegen Heerde was niet terecht. We hadden zeker een gelijkspel verdiend.” Michael Langenbach scoorde het enige doelpunt voor de Apeldoorners.

Epe nadert de top na de 3-2 overwinning tegen Colmschate’33. ,,Met name de eerste helft speelden we ontzettend goed’’, zei Epe-trainer Hans Uit Den Bogaard. Doelpunten voor Epe zijn gemaakt door: Koen Logen, Gerrit van Calkhoven en Leon Pannekoek.

,,Dit weekend hebben we goede zaken gedaan’’, zei Albatross-trainer Gerton te Winkel na de 1-2 overwinning uit tegen Heeten. ,,We hebben een gat van vier punten geslagen met de plek waarop je nacompetitie speelt.’’ Sander van Hal en Jeffrey Steneker.

Tegen laagvlieger Markelo won Beekbergen met 2-4 en blijft daardoor bovenin meedraaien. Doelpunten voor Beekbergen zijn gemaakt door: Jordy Weijland, Colin Jack, Armon Veeneman en Jordy Vakkert.

Amateurvoetbal