Oud-trainer Hennie van Werven is nog altijd een graag geziene gast langs de Apeldoornse voetbalvelden. Zondag bezocht hij het duel Groen Wit-Klarenbeek in de vierde klasse.
Volledig scherm
PREMIUM
Oud-trainer Hennie van Werven is nog altijd een graag geziene gast langs de Apeldoornse voetbalvelden. Zondag bezocht hij het duel Groen Wit-Klarenbeek in de vierde klasse. © Maarten Sprangh

Hennie van Werven geniet in het zonnetje van topper in zijn ‘Apeldoornse Bundesliga’

vierde klasseDe benaming ‘Apeldoornse Bundesliga’ is inmiddels volledig ingeburgerd voor de vierde klasse bij de Apeldoornse zondagamateurs. De man, die de kreet ergens in de jaren 80 van de vorige eeuw bedacht, genoot zondagmiddag met volle teugen in de stralende najaarszon van de topper tussen Groen Wit’62 en Klarenbeek (1-0).

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    4

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Amateurvoetbal