Columbia bewaart goede herinneringen aan het bekertoernooi van afgelopen seizoen. De nieuwbakken eersteklasser speelt in de nieuwe editie in eerste instantie tegen NEO, Dedemsvaart en Den Ham.
Volledig scherm
Columbia bewaart goede herinneringen aan het bekertoernooi van afgelopen seizoen. De nieuwbakken eersteklasser speelt in de nieuwe editie in eerste instantie tegen NEO, Dedemsvaart en Den Ham. © Kevin Hagens

Het begint weer: het complete programma voor de districtsbeker van de clubs uit Apeldoorn en omstreken

BEKERVOETBALHet duurt nog even, een week of vier. Maar dan beginnen de amateurvoetballers aan het nieuwe seizoen, bijna een half jaar na de start van de coronacrisis. De programma’s voor het bekertoernooi - de traditionele aanloop naar de competitie - zijn inmiddels bekend. Voor de clubs in de eerste klasse en lager begint de competitie in het weekeinde van 19 en 20 september.

  1. SV Zwolle behoudt perfecte score en Colmschate’33 countert naar de zege tegen Activia
    Teruglezen liveblog

    SV Zwolle behoudt perfecte score en Colmschate’33 countert naar de zege tegen Activia

    SV Zwolle vond in de eerste drie officiële wedstrijden van het seizoen maar liefst elf keer het net en was zondagmiddag tegen VV Lettele ook goed op dreef. De Zwollenaren doen goede zaken in de vierde klasse G. Dat kan niet gezegd worden van Activia, dat na de 6-0 nederlaag tegen Warnsveldse Boys een nieuw tik krijgt te verwerken. Beekbergen en Klarenbeek schieten met een gelijkspel eigenlijk niet zoveel op. Herbeleef een interessante voetbalmiddag terug in onderstaand liveblog.

Amateurvoetbal