Volledig scherm
Mickael Koller werd na zijn 100e doelpunt voor WWNA in het zonnetje gezet. © Armon Veeneman

Honderdste competitiedoelpunt voor WWNA’er Mickael Koller

Bij vierdeklasser WWNA heerste zowel binnen als buiten de lijnen een jubelstemming tijdens het duel met Victoria Boys. De vereniging uit Wenum Wiesel won met 3-1 van Victoria Boys, zag aanvaller Mickael Koller zijn honderdste competitiedoelpunt maken voor WWNA en vierde vervolgens met een DJ groot feest in de kantine.

Koller speelt al zo’n twaalf jaar in het eerste elftal van WWNA en rijgt sinds het seizoen 2006/2007 de doelpunten aaneen. Zijn honderdste treffer was de 2-1 tegen Victoria Boys. Een wonderschone treffer volgens WWNA-trainer Bernard van Werven. ,,Hij tikte hem achter zijn standbeen langs in het doel. Een mooi moment.” Volgens Koller zelf heeft hij ze wel eens mooier gemaakt. ,,In mijn eerste seizoen scoorde ik voor zo’n 500 toeschouwers de 2-1 tegen ZVV na een lange rush. Daarna was er de grote ontlading. Dat is mij altijd bijgebleven.”

De aanvaller kreeg als presentje een shirt aangeboden (zie foto). ,,Die komt thuis aan de muur te hangen. Dit heeft voor mij een ontzettende waarde. Het maakt mij trots. Al ben ik nog niet klaar met scoren hoor”, waarschuwt hij alvast zijn komende tegenstanders. ,,Ik ga er nog veel meer maken.”

De Stentor nieuwsapp, download nu! Klik hier voor iOS of hier voor Android!

Amateurvoetbal