Volledig scherm
Henri ten Kleij (Lemele) staat ziek langs de kant , Lemele kan de sluwe vos nog niet missen. © Bart Nijstad

Lemele heeft de gifbeker nog niet leeg

LEMELE - Als na rust Remon Kleinlugtenbeld in een tijd bestek van twee minuten Lemele op 3-3 zet, lijkt het dat Lemele weer helemaal terug is in de wedstrijd. Voor rust werden ze bij tijd en wijle helemaal te kijk gezet. De studenten van Drienerlo sneden als een mes door de verdediging van Lemele, maar pakten de zege met slechts 3-4.

Het had met gemak voor rust wel 1-6 kunnen staan. Dat vond ook Steven Warmelink, die vlak na rust zijn kopbal net naast zag gaan. ,, De gifbeker hebben we nog niet helemaal leeg. Natuurlijk is het kwaliteit verschil enorm, maar we mogen toch wel een beetje geluk hebben". Dat geluk zat er niet, al schoot Robin Schoenmaker na vier minuten de bal via onderkant lat prima binnen. Na die 1-0 was het éénrichtingsverkeer en mocht Lemele met de 1-3 de handen dicht knijpen.

Comeback
Na rust was er even een kleine windhoos uit Lemele, die de studenten te machtig was 3-3. Het laatste kwartier was het wachten op de 3-4, want bij de meeste spelers van Lemele was de pijp behoorlijk leeg. Lemele scoorde vandaag drie maal, dat was net zoveel als in de zes wedstrijden ervoor, maar niet genoeg voor een punt.

Lemele - Drienerlo 3-4 (1-3)
​4. Robin Schoenmaker 1-0, 16. Roman van den Boog 1-1, 21. David van der Meijden 1-2, 27. Max Trauernicht 1-3, 49. Remon Kleinlugtenbeld 2-3, 51. Kleinlugtenbeld 3-3, 82. Sido Grin 3-4

Tweets over #lemdri from:sportstentorzwo OR from:bartnijstad

Amateurvoetbal