Volledig scherm

Lemelerveld koploper af na nederlaag bij Warnsveldse Boys

WARNSVELD - Na de 5-2 nederlaag bij Warnsveldse Boys is Lemelerveld niet meer foutloos. De onttroonde koploper en de thuisploeg waren in de eerste helft gelijkwaardig aan elkaar, maar een knotsgek kwartier na rust besliste het duel in Warnsvelds voordeel.

Na een aftastende openingsfase was de eerste grote kans voor Warnsveld-aanvaller Kylion Stelder. Lemelerveld-sluitpost Rik Ramaker voorkwam echter met een uitstekende redding een treffer. Na ruim een kwartier spelen was het aan de andere kant wel raak. Lemelerveld-middenvelder Jordy Lugtenberg bracht zijn ploeg met een ziedend afstandsschot aan de leiding: 0-1. Het antwoord van de thuisploeg volgde snel. Warnsveld-captain Yannick Nagtegaal was er als de kippen bij om een rebound te verzilveren: 1-1.

Na rust vloog de formatie van Warnsveld-coach Rob Haveman uit de startblokken. Via doelpunten van Leon Knuttel, Kiefer Duits en Thom Boeve liep de thuisploeg binnen het kwartier uit naar een comfortabele voorsprong. De gasten probeerden de rug te rechten, maar de treffer van aanvaller Stijn Kogeman kwam te laat om Warnsveld nog te verontrusten. Sterker nog, het slotakkoord was voor de Boys, nadat middenvelder Stijn Obdeijn een aanval uit het boekje doeltreffend afrondde: 5-2.

Door de nederlaag is de ploeg van Lemelerveld-trainer Richard Smit koploper af en staat nu op de tweede plaats in 3B. Warnsveldse Boys vindt zichzelf terug op de vijfde plaats.
3B: Warnsveldse Boys-Lemelerveld 5-2 (1-1). 19. Jordy Lugtenberg 0-1, 27. Yannick Nagtegaal 1-1, 50. Leon Knuttel 2-1, 55. Kiefer Duits 3-1, 55. Thom Boeve 4-1, 87. Stijn Kogelman 4-2, 90. Stijn Obdeijn 5-2.

Amateurvoetbal