WSV’er Olaf Kluitenberg is een opponent van Germania te slim af.
Volledig scherm
WSV’er Olaf Kluitenberg is een opponent van Germania te slim af. © Maarten Sprangh

Olaf Kluitenberg met schaduwteam tegen Oranje zaalteam

Olaf Kluitenberg mag zondag met het Nederlands schaduw zaalvoetbalelftal aantreden tegen de selectie van het Nederlandse zaalteam. De 24-jarige Apeldoorner werd vorige week uitgenodigd door bondscoach Max Tjaden die vrijdag, zaterdag en zondag een trainingsstage houdt voor de internationals.

 1. SV Urk knokt zich naar zege op emotionele middag, DVS blameert zich en HHC en Staphorst pakken drie punten
  Liveblog

  SV Urk knokt zich naar zege op emotionele middag, DVS blameert zich en HHC en Staphorst pakken drie punten

  Op een emotioneel zeer beladen middag heeft SV Urk voor de zoveelste keer dit jaar laten zien dat het mentaal uitstekend in elkaar zit. De ploeg van Gert-Jan Karsten, die van de week zijn zoon verloor, knokte zich op de valreep naar een belangrijke zege op Hoek. Ook HHC Hardenberg en Staphorst trokken de drie fijne punten over de streep, terwijl DVS’33 teleurstellend voor de dag kwam en twee punten liet liggen tegen de hekkensluiter. Dat en nog veel meer kwam er vanmiddag voorbij in het liveblog.
 2. Apeldoornse Boys geeft degradatiekandidaat ZVV’56 een flink pak slaag en pakt bovendien de eerste periodetitel
  PREMIUM
  vierde klasse

  Apeldoorn­se Boys geeft degradatie­kan­di­daat ZVV’56 een flink pak slaag en pakt bovendien de eerste periodeti­tel

  Zowel ZVV’56 als Apeldoornse Boys voetballen voor het eerst op zaterdag. Voor de oranjehemden pakt de speeldagwijziging sportief gezien voorlopig dramatisch uit, voor de geel-rode tricotdragers is het zaterdagvoetbal tot op heden één groot feest. Met de monsterscore van 0-7 pakte Apeldoornse Boys de eerste periodetitel op bezoek bij ZVV’56.