Aanvoerder Beert Bonestroo zet Luuk Bootsveld de voet dwars, maar moet met VSCO’61 toch een nederlaag slikken.
Volledig scherm
PREMIUM
Aanvoerder Beert Bonestroo zet Luuk Bootsveld de voet dwars, maar moet met VSCO’61 toch een nederlaag slikken. © Henri van der Beek

Regen, wind en ongelukkige tegentreffers breken VSCO’61, maar niet de moraal: ‘Het wordt spannend, maar ook leuk’

Tweede klasseVoor VSCO’61 bestaat dit seizoen in de tweede klasse I vooral uit overleven. Tegen ZAC haakt de ploeg bijna een uur prima aan, maar als het weer apocalyptisch wordt, glijden de vingertoppen toch van de rand van de afgrond en verdwijnen er opnieuw drie punten in de diepte: 2-3.

 1. Ontgoocheling bij Voorwaarts en Holten na spektakelstuk met 14 treffers tegen Orderbos gedegradeerd
  PREMIUM
  nacompetitie apeldoorn/deventer

  Ontgooche­ling bij Voorwaarts en Holten na spektakel­stuk met 14 treffers tegen Orderbos gedegra­deerd

  Dinsdag werd er al een start gemaakt met de nacompetitie, maar dit weekend barst het pas echt los. Het is onmogelijk om er een wedstrijd uit te pikken, want overal staat de druk er volledig op. Winnen is doorgaan, verliezen is einde seizoen, zonder promotie, of - erger nog - met degradatie. Benieuwd naar de uitslagen, doelpuntenmakers en verslagen van de clubs die in actie kwamen? Je vindt ze in dit overzicht.
  Deventer, Apeldoorn
 2. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.