Strijd voldoende bij Robur tegen AZC, alleen geen doelpunten. Sven Harmsen (l) zit hier een Zutphenaar op de huid. De Apeldoorners hebben de titelstrijd in 3D niet meer in eigen hand.
Volledig scherm
PREMIUM
Strijd voldoende bij Robur tegen AZC, alleen geen doelpunten. Sven Harmsen (l) zit hier een Zutphenaar op de huid. De Apeldoorners hebben de titelstrijd in 3D niet meer in eigen hand. © Han Balk

Robur et Velocitas heeft de nacompetitie als reddingsboei

derde klasseNa het 0-0 gelijkspel tegen AZC is Robur et Velocitas in de laatste twee competitieduels in de derde klasse D afhankelijk van een misstap van de Zutphense koploper. Voor het geval het vlaggenschip van Apeldoorns oudste voetbalvereniging er niet in slaagt kampioen te worden, heeft het altijd de nacompetitie als reddingsboei.

  1. Joey Bosz begint met AGOVV vol goede moed aan herkansing om promotie
    PREMIUM
    derde klasse

    Joey Bosz begint met AGOVV vol goede moed aan herkansing om promotie

    Bij nader inzien bleek de kansloze nederlaag bij directe concurrent Otterlo eind april toch funest voor AGOVV’s titelaspiraties. Met de volle buit van achttien punten uit de aansluitende zes competitieduels viel er qua resultaten weinig op de afsluiting van het reguliere seizoen aan te merken, voor de hoofdprijs in de derde klasse B volstond het niet. Enkel de recente slippertjes van de nieuwbakken kampioen uit Otterlo hielden de Apeldoorners tot aan de slotdag in de race.

Amateurvoetbal