Als Gerard Jansen iets zegt, dan luisteren de spelers. De markante leidsman floot zondag bij Apeldoornse Boys - Groen Wit zijn laatste wedstrijd op de lokale velden.
Volledig scherm
PREMIUM
Als Gerard Jansen iets zegt, dan luisteren de spelers. De markante leidsman floot zondag bij Apeldoornse Boys - Groen Wit zijn laatste wedstrijd op de lokale velden. © Maarten Sprangh

Scheidsrechter Jansen is klaar, Groen Wit moet nog vol aan de bak

vierde klasseBij het zonnige schouwspel waarin scheidsrechter Gerard Jansen voor het laatst de fluit hanteerde op een Apeldoorns voetbalveld, liet Groen Wit’62 na om opnieuw alleen aan de leiding te komen van de ‘Apeldoornse Bundesliga’. Het 2-2 gelijkspel in de derby tegen Apeldoornse Boys brengt de winnaar van de Apeldoorn Cup op drie speeldagen voor het einde op gelijke hoogte met Klarenbeek.

  1. Voor KCVO en Klarenbeek is de nacompetitie klaar, Beekbergen en WWNA naar de finale en DVS'33 wacht een zware uitklus
    PREMIUM
    nacompetitie

    Voor KCVO en Klarenbeek is de nacompeti­tie klaar, Beekbergen en WWNA naar de finale en DVS'33 wacht een zware uitklus

    Hieronder vindt u het overzicht van de gespeelde nacompetitiewedstrijden van dinsdag en woensdag op de Veluwe. Woensdagavond bereikten Beekbergen en WWNA de finaleronde, maar hield het voor Klarenbeek en KCVO op. DSVS'33 wacht zaterdag een zware klus bij Kozakken Boys. Dinsdag bleek voor AGOVV en Heerde het nacompetitie-avontuur nog even door te gaan en verschafte VVOG zich een goede uitgangspositie voor de return tegen Feyenoord.

Amateurvoetbal