Volledig scherm
Robbert Jan Stals. Eigen foto

Stals terug naar WVF, versterking voor 't Harde en Hardenberg'85

ZWOLLE - Robbert Jan Stals keert komend seizoen terug bij WVF. De verdediger speelde het afgelopen seizoen in een lager elftal bij Berkum.

Stals had al eerder zes seizoenen gespeeld bij WVF en was tevens één van de sterkhouders van het elftal wat in 2014 promoveerde naar de hoofdklasse. Stals is na Marc van der Vegte (WHC), Uwais Goelab (HTC) en Ramon Heukels de vierde versterking voor het naar de tweede klasse gedegradeerde WVF.

Prestatievoetbal
"WVF is een leuke en warme club met gezellige mensen. Afgelopen seizoen heb ik bewust gekozen om een jaartje met vrienden lager te spelen. Maar ik merkte steeds meer dat ik het prestatievoetbal afgelopen seizoen heb gemist", aldus Stals.

Het naar de derde klasse gedegradeerde 't Harde heeft zich versterkt met Bilal Bella. De 20-jarige verdediger, die zowel als links- als rechtsback kan spelen, komt over van eersteklasser Nunspeet. Eerder versterkte 't Harde zich al met Davey Visch (Vierhouten'82), Glenn Kroes (VIOS Vaassen) en Terence ten Brink (Hierden).

Derdeklasser Hardenberg'85 krijgt er wederom een speler van HHC Hardenberg bij. Aanvaller Yimis van Leeuwen is na Chiel Jansen of Lorkeers en Rob Scholten de derde speler die de overstap maakt van De Boshoek naar Baalderveld

Amateurvoetbal