Stephan Quack verkast samen met een groot deel van zijn selectie een paarhonderd meter, om Alexandria nieuw leven in te blazen.
Volledig scherm
PREMIUM
Stephan Quack verkast samen met een groot deel van zijn selectie een paarhonderd meter, om Alexandria nieuw leven in te blazen. © Kevin Hagens

Stephan Quack gaat Alexandria reanimeren en hij neemt daarvoor veel van ‘zijn’ spelers mee

Alexandria gaat komend seizoen weer spelen in het standaardvoetbal. Na een afwezigheid van vier seizoenen keert de club komend seizoen terug op zaterdag, waar het gaat spelen in de nieuwe vijfde klasse. Stephan Quack wordt de trainer die de boel weer op poten gaat zetten en daarvoor neemt hij een groot deel van zijn huidige selectie bij Apeldoornse Boys mee.

  1. Matthijs Gijse wil vlammen bij WSV: ‘Ik wil hier sowieso belangrijk zijn’
    PREMIUM
    Eerste klasse

    Matthijs Gijse wil vlammen bij WSV: ‘Ik wil hier sowieso belangrijk zijn’

    Hij diende bijna vijf jaar lang de clubkleuren van De Graafschap in de jeugdopleiding, speelde ook nog een seizoen in de jeugd bij FC Twente en is nu alweer aan zijn derde seizoen bezig bij WSV, daar waar hij eerder ook al eens speelde. Matthijs Gijse zit op het moment steeds dichter tegen een vaste basisplaats aan, zo laat zijn trainer Jordy Vakkert ook weten. Zelf ziet hij dat ook zo.