Volledig scherm
Turkse Kracht Apeldoorn won vanmiddag door veel werklust te leveren. © Jos Mulder

TKA wint met werkvoetbal

APELDOORN - TKA pakte, na het nipte verlies van vorige week, vandaag wel drie punten. Slachtoffer was Albatross dat vorige week Columbia nog wist te verrassen. In Ugchelen werd het 2-4 voor TKA met een hoofdrol voor Cihan Ozcan, die in de eerste helft tweemaal doel trof.

Nog voor de rust deed Albatross iets terug. Sander van Hal bracht de thuisploeg met zijn treffer terug in de wedstrijd en toen meteen na de theepauze Nick van Kampen ,na voorbereidend werk van Joren Waardenburg, de gelijkmaker aantekende, leken de kansen te keren in het voordeel van de ploeg uit Ugchelen. Albatross liep echter net iets te lang met het hoofd in de wolken want nog geen twee minuten later mocht Samed Kilic ongehinderd vanaf de middenlijn naar doelman Justin van de Kamp sprinten en TKA weer op voorsprong zetten (2-3). Albatross kwam de klap niet meer te boven en creërde ook geen echte grote kansen meer. TKA deed dat wel en in de 90e minuut was het Kenan Mahmudov die voor TKA de kroon op het werk zette door de 2 – 4 eindstand op het bord te schieten.

Albatross – TKA: 2-4 (1-2).
19. Cihan Ozcan 0-1, 27. Cihan Ozcan 0-2, 42. Sander van Hal 1-2, 48. Nick van Kampen 2-2, 52. Samed Kilic 2-3, 90. Kenan Mahmudov 2-4.

Amateurvoetbal