Volledig scherm
Archieffoto ANP © ANP

Topscorersrubriek: De Graaf breidt voorsprong uit

HARDERWIJK/APELDOORN - Met twee treffers was Jeremy de Graaf er medeverantwoordelijk voor dat VVOG een aansprekende 2-5 zege boekte op het sterk presterende ASWH. De spits van de Harderwijkse derdedivisionist staat inmiddels al weer op twaalf doelpunten en loopt net als vorig jaar in de hoofdklasse iets meer dan één op één.

Yuri Brentjes was tweemaal trefzeker voor AGOVV, dat tegen Blauw-Geel’55 de derde overwinning op rij boekte, en meldt zich in de top-tien.

Woensdag 2 november in de Stentor een verhaal met Bas Ent, die zijn eerste treffer scoorde voor NSC, maar niet kon voorkomen dat de Nijkerkers met 2-1 de boot in gingen bij Dovo.

Topscorers per 30 oktober:

Jeremy de Graaf (VVOG, 3e divisie) 12 (+2) Moreno Schoenmakers (WSV, 2J) 7 Richard van Schooten (CSV Apeldoorn, Hoofdklasse B) 7 (+1) Maurice de Ruiter (DVS’33 Ermelo, derde divisie) 6 Yuri Brentjens (AGOVV, 2G) 5 (+2) Rick Boersma (Sparta Nijkerk, HKB) 4 Maarten Boeve (CSV Apeldoorn, HKB) 4 Ouanis Akachar (Hierden) 4 o.a. Kay Velda (DVS’33 Ermelo, 3e divisie) 3 Deniz Sahbaz (DVS’33 Ermelo, derde divisie) 3 (+1)

Amateurvoetbal