CSV Apeldoorn-trainer Jan Kromkamp.
Volledig scherm
PREMIUM
CSV Apeldoorn-trainer Jan Kromkamp. © Wout van Zoeren

Trainer Jan Kromkamp bekert met CSV Apeldoorn verder, het moet het begin zijn van de opmars naar boven

CSV Apeldoorn bekert dankzij een 5-2 zege op zondag eersteklasser Alverna verder. Coach Jan Kromkamp is tevreden met waar zijn ploeg nu staat, een week voor de start van de competitie. Maar op ‘detailniveau’ blijft de trainer hard aan het werk met ‘zijn’ jongens.

 1. Beekbergen-captain Cas Mulder trekt de wereld over, maar vindt zijn Waterloo op ‘Zuid’
  PREMIUM
  WEDSTRIJD VAN DE WEEK APELDOORN

  Beekbergen-cap­tain Cas Mulder trekt de wereld over, maar vindt zijn Waterloo op ‘Zuid’

  Hij zette vorig jaar voet aan de grond in onder meer Australië en Peru, waar hij zijn grote liefde Suzanne ontmoette. Dit seizoen is hij weer ‘gewoon’ te zien in het shirt van Beekbergen. Cas Mulder is terug op vertrouwd gebied. Gistermiddag verloor hij de derby bij Apeldoornse Boys: 3-2. ,,Wat speelden we slap in die eerste helft, echt niet goed te keuren.”
 2. Verandering van spijs biedt Hierden soelaas
  PREMIUM
  eerste klasse

  Verande­ring van spijs biedt Hierden soelaas

  ,,Het was een spannende wedstrijd, een ieder bedankt voor uw komst’’, waren de afsluitende woorden van de omroeper van dienst. Spannend was het zeker. Maar de wedstrijd tussen Hierden en DOS’37 (2-2) was een parodie op voetbal. Een schouwspel waarin strijd en passie het wonnen van het amusement. En het script dat twee ‘Martijnen’ als invaller in de slotfase zouden scoren met het hoofd, was er een voor de betere scenarioschrijver geweest.

Amateurvoetbal