Volledig scherm
Daniël van Warven. © Ronald Bonestroo fotografie

Van Warven gaat op zoek naar speelminuten en kondigt vertrek aan bij DVS'33

spelerscarrouselMiddenvelder Daniël van Warven verlaat na dit seizoen DVS'33. De 25-jarige bij DOS Kampen opgeleide voetballer gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Van Warven sluit dan een periode van drie seizoenen in Ermelo af, maar speelde al eerder een jaar voor DVS'33. Hij verliet destijds DOS Kampen voor Ermelo, maar werd na één seizoen al gescout door profclub Cambuur Leeuwarden. Hoewel hij in de twee Friese seizoenen wel regelmatig met de hoofdmacht mocht meetrainen, brak hij niet door bij Cambuur en keerde hij terug bij DVS’33.

Verhuizing

Dit seizoen kwam Van Warven maar weinig aan spelen toe. Door een verhuizing naar Utrecht gaat de Kampenaar  op zoek naar een club in die regio waar hij meer kans op speelminuten maakt. 

DVS’33 was erg content over de professionele houding van de speler. ,,Ondanks het gebrek aan speelminuten bij DVS’33 Ermelo bleef Daniël altijd positief en bleef hij zich als een echte teamspeler professioneel opstellen. Dat is niet altijd makkelijk, dus daar hebben we groot respect voor‘’, aldus Edmund Mijnheer van de technische commissie.

Amateurvoetbal