Volledig scherm
Na een minuut stilte voor een Vorden-vrijwilliger start Vorden aan de thuiswedstrijd tegen FC Winterswijk. © Maarten Brouwer

Vorden lijdt eerste thuisnederlaag

VORDEN - De voetballers van Vorden zijn vanmiddag tegen de eerste thuisnederlaag van het seizoen aangelopen. Het bezoekende FC Winterswijk was – in een matig duel – met 0-1 te sterk voor de formatie van oefenmeester Michel Feukkink.

Het viel niet mee wat beide brigades deze middag op de mat legden. De eerste helft was bijzonder vlak en er viel niet één kans te bespeuren. Het was dan ook logisch dat de kleedlokalen met de brilstand op het bord werden opgezocht.

In het tweede bedrijf kwamen de bezoekers na tien minuten spelen aan de leiding. Een vrije trap kwam via de kluts voor de voeten van Winterswijker Maarten Sesink en hij wist wel raad met dit buitenkansje: 0-1. Vorden probeerde hierna de gelijkmaker te forceren, maar de thuisclub was aanvallend onmachtig. Trainer Feukkink probeerde met - de van een blessure teruggekeerde - Gijs van der Veen om het tij te keren, maar ook dit sorteerde geen effect. Hierdoor leed Vorden de tweede nederlaag op rij en staat het nu op de zesde plaats in 2I.

2I: Vorden-Winterswijk 0-1 (0-0).
56. Maarten Sesink 0-1.

Tweets over #vorwin from:sportstentordev OR from:tweetbrouwer since:2016-11-23


Bekijkt u het artikel in de Stentor-app? Klik dan hier om het Twitter-verslag te bekijken.

Amateurvoetbal