Volledig scherm

WSV morst punten in Twente

APELDOORN - Tweedeklasser WSV heeft zondagmiddag de inhaalwedstrijd bij SDC'12 met 1-1 gelijkgespeeld. Het duel werd eerder afgelast wegens een overlijdensgeval bij SDC'12.

Op het winderige sportpark in Denekamp hadden de Apeldoorners, gedragen door de najaarsstorm, in de eerste helft het (veel) betere van het spel. De formatie van Roberto Klomp dwong een drietal goede kansen af, maar de bal wilde er niet in. Een inschattingsfout van WSVleidde in de 26ste minuut de 1-0 in. WSV-oefenmeester Roberto Klomp: ,,We dachten dat die SDC-speler (Jesse Holsbeek, red.) een voorzet zou geven, maar de bal vloog er zomaar in. Onze keeper (Michiel Selhorst, red.) was verrast." Twaalf minuten later werd het 1-1. Toby Kuhnen was de doelpuntenmaker. ,,Hij schoot fraai raak in de verre hoek", genoot de coach na.

Na rust waren er mogelijkheden voor beide ploegen. WSV had er iets meer moeite mee om in het spel te komen en de thuisploeg was bij momenten erg gevaarlijk. In de stand kwam echter geen verandering meer. Klomp: ,,We hebben keihard geknokt voor dit punt, ik kan hier wel tevreden over zijn."

Zondag speelt de nummer van 2J de stadsderby bij Robur et Velocitas, dat vijfde staat. ,,Dat zijn natuurlijk de 'extra speciale' wedstrijden. Ik kijk ernaar uit."

Amateurvoetbal