Wouter Jaspers kijkt geconcentreerd toe wat er voor zijn neus gebeurd. De doelman stopt er na dit seizoen mee, hij kiest voor de triatlon.
Volledig scherm
PREMIUM
Wouter Jaspers kijkt geconcentreerd toe wat er voor zijn neus gebeurd. De doelman stopt er na dit seizoen mee, hij kiest voor de triatlon. © Maarten Sprangh

WWNA kan de triatlon-mentaliteit van Wouter Jaspers de komende weken nog goed gebruiken

Derde klasseWouter Jaspers van WWNA eindigt na dit seizoen zijn sportieve loopbaan als doelman. De 28-jarige doelverdediger gaat zijn zinnen zetten op de triatlon en Iron Man wedstrijden. Dat komt voor zijn club goed uit, want ook voor WWNA dreigt het seizoen na de 2-0 nederlaag tegen Albatross op een slijtageslag uit te lopen.

  1. Heino mag blijven dromen van de hoofdklasse, Deventer-derby prooi voor DAVO en geen promotie voor Robur
    Liveblog

    Heino mag blijven dromen van de hoofdklas­se, Deventer-der­by prooi voor DAVO en geen promotie voor Robur

    Een recordaantal punten, tweemaal winst tegen rivaal Rohda Raalte, een periodetitel en nu mag Heino ook nog blijven dromen van de hoofdklasse. De eerste horde op weg naar promotie werd zondagmiddag succesvol genomen. Robur et Velocitas beleefde daarentegen een middag om snel te vergeten, evenals Emst. Dat geldt niet voor DAVO, dat te sterk was voor Go Ahead Deventer. Ook Activia gaat een ronde verder in de nacompetitie.

Amateurvoetbal