Bestuurswissel bij Sociëteit der Bergenvaarders: van links naar rechts oud-secretaris Janine van Harsselaar-Timmer, oud-voorzitter Ritse Reitsma, secretaris Rob Korten, penningmeester Astrid Groustra-Eckerman, oud-penningmeester Dolf van Soest als bestuurders van de Sociëteit der Bergenvaarders. Nieuw secretaris Gerard Harmelink was er niet bij.
Volledig scherm
Bestuurswissel bij Sociëteit der Bergenvaarders: van links naar rechts oud-secretaris Janine van Harsselaar-Timmer, oud-voorzitter Ritse Reitsma, secretaris Rob Korten, penningmeester Astrid Groustra-Eckerman, oud-penningmeester Dolf van Soest als bestuurders van de Sociëteit der Bergenvaarders. Nieuw secretaris Gerard Harmelink was er niet bij. © FOTO HISSINK

Bergenvaarders Deventer krijgt na 32 jaar een nieuw elan

Deventer moet zich ontwikkelen, maar wel met het oude nog in het oog. Geheel passend in de eigen visie heeft Sociëteit der Bergenvaarders gekozen voor nieuw elan. Na 32 jaar wordt het voltallige bestuur vervangen. Rob Korten, nieuwbakken secretaris, vertelt.

  1. Heino tankt vertrouwen voor derby tegen Rohda, Robur boekt ruime zege en Sallandia stelt teleur
    Liveblog

    Heino tankt vertrouwen voor derby tegen Rohda, Robur boekt ruime zege en Sallandia stelt teleur

    Het was niet de vraag óf, maar wannéér Rohda Raalte zich zou kronen tot kampioen van de eerste klasse E. Maar door het gelijkspel bij FC Winterswijk, de overtuigende zege van Heino op SC Bemmel én de Sallandse derby op komst kan het er toch nog om gaan spannen. Dat geldt ook voor de strijd tussen AZC en Robur et Velocitas in 3D, terwijl Groen Wit’62 de champagne alvast koud kan zetten. Bij Sallandia wordt die nog niet ontkurkt, want het ging pijnlijk onderuit tegen Go Ahead Deventer. Dat en veel meer gebeurde er op 1 mei op onze amateurvelden.

Amateurvoetbal