Bas Menop was één van de voetballers die terugkeerde naar het Barchemse SVBV. Menop verruilde daarmee derde klasse voor de klasse in de kelder.
Volledig scherm
PREMIUM
Bas Menop was één van de voetballers die terugkeerde naar het Barchemse SVBV. Menop verruilde daarmee derde klasse voor de klasse in de kelder. © Arjan Gotink

De ‘Robbens’ van Barchem hopen op de vierde klasse met SVBV

Bij SVBV keerden drie spelers terug op het oude nest. Met de versterkte selectie willen de Barchemers bovenin de vijfde klasse meedraaien.

 1. Epe knokt zich knap terug tegen Dedemsvaart en Holten haalt net niet de dubbele cijfers tegen Heeten
  Teruglezen liveblog

  Epe knokt zich knap terug tegen Dedems­vaart en Holten haalt net niet de dubbele cijfers tegen Heeten

  Twee wedstrijden gespeeld, twee gewonnen en maar liefst zeventien doelpunten voor. In de eerste twee speelrondes stond er geen maat op Holten. Vanmiddag, in de thuiswedstrijd tegen Heeten, ging de ploeg vrolijk verder. Na 45 minuten hadden de Holtenaren al een half dozijn treffers geproduceerd. De productie stopte uiteindelijk bij negen. Ook Bemmel en AVV Columbia maakten er een spektakelstuk van, terwijl KCVO de sterkste bleek in de derby tegen SV Vaassen. Herbeleef een doelpuntrijke zondagmiddag terug in onderstaand liveblog.
 2. SHE-speler naar ziekenhuis, wel winst voor club uit Hall
  PREMIUM

  SHE-spe­ler naar ziekenhuis, wel winst voor club uit Hall

  SHE heeft het thuisduel tegen RKPSC uit Pannerden met 5-0 gewonnen. Toch was het een zege met een nare bijsmaak. Trainer Peter Rutgers: ,,Na vijfentwintig minuten spelen, bij een 1-0 voorsprong, raakte Martijn Bisseling van ons ernstig geblesseerd. Het bleek dat hij na een duel een afgescheurde pees had opgelopen. De wedstrijd heeft ongeveer twintig minuten stilgelegen, want er moest eerst een ambulance komen om hem te vervoeren naar het ziekenhuis. Dikke pech, vooral voor hem, maar ook een domper voor het elftal. Gelukkig heeft het team de draad goed opgepakt en wist alsnog viermaal te scoren.”
 1. Voorbeschouwing PSV: Teze mag alsnog Cyprus in, Zahavi niet
  Play

  Voorbe­schou­wing PSV: Teze mag alsnog Cyprus in, Zahavi niet

 2. Pirlo over afgekeurde goals Morata: 'Ik geloof niet in pech'
  Play

  Pirlo over afgekeurde goals Morata: 'Ik geloof niet in pech'

Amateurvoetbal