FC RDC-speler Koen Wagenvoort in duel met Thomas Rensing van EGVV, eerder dit seizoen. De Deventenaren nemen het morgen op tegen stadgenoot Sportclub Deventer.
Volledig scherm
FC RDC-speler Koen Wagenvoort in duel met Thomas Rensing van EGVV, eerder dit seizoen. De Deventenaren nemen het morgen op tegen stadgenoot Sportclub Deventer. © Marcel ter Bals

Deventer derby begint op tijd, Raalte ontvangt SDOL en BZC wil de weg naar boven vervolgen

Programma Deventer/ZutphenWie morgen een wedstrijd in het amateurvoetbal wil gaan kijken moet er vroeg bij zijn. Vanwege het duel in de achtste finale tussen het Nederlands elftal en de Verenigde Staten komen vrijwel alle zaterdagclubs aan het begin van de middag in actie.

  1. Kamper derby eindigt onbeslist, SV Urk verslaat Sportlust met ruime cijfers en tik voor DVS
    Liveblog

    Kamper derby eindigt onbeslist, SV Urk verslaat Sportlust met ruime cijfers en tik voor DVS

    Na een uitstekende entree in de Derde divisie zakte SV Urk ver weg op de ranglijst. Maar in de eerste competitiewedstrijd na de winterstop toonde de ploeg van Gert-Jan Karsten beterschap. Ook HHC Hardenberg heeft een uitstekende hervatting achter de rug. Dat geldt niet voor DVS’33. De club uit Ermelo verloor op eigen veld van Sparta Nijkerk. Het toetje tussen KHC en Go Ahead Kampen leverde geen winnaar op.