Het gaat beter met Turkse Kracht Deventer (hier op archiefbeeld), maar dat resulteerde niet in een overwinning tegen AZC.
Volledig scherm
PREMIUM
Het gaat beter met Turkse Kracht Deventer (hier op archiefbeeld), maar dat resulteerde niet in een overwinning tegen AZC. © FOTO HISSINK (archief)

Ensing moet zijn stempel nog op Turkse Kracht zien te drukken

Ondanks de matige competitiestart is iedereen bij Turkse Kracht Deventer gelukkig met de nieuwe trainer. ,,De ervaren Jacob Ensing is een man van de club en niet alleen van het eerste.” Dat laat Ensing meteen merken als hij begint over de staat van het veld. 

 1. Opnieuw puntenverlies voor HHC en Staphorst, Flevo Boys verliest en Rohda Raalte slaat laat toe tegen Heino
  Teruglezen liveblog

  Opnieuw puntenver­lies voor HHC en Staphorst, Flevo Boys verliest en Rohda Raalte slaat laat toe tegen Heino

  Vier wedstrijden gespeeld, vier gewonnen, dertien doelpunten voor en slechts twee tegentreffers. Nee, Flevo Boys had het seizoen niet beter kunnen beginnen. Vanmiddag ging de ploeg uit Emmeloord in Genemuiden op zoek naar de volgende overwinning, maar zover kwam het niet. De plaatselijke SC was met 5-2 te sterk. Berkum wist niet te profiteren van de nederlaag van Flevo Boys en ook SV Urk kwam slecht voor de dag. In de Derde Divisie wist Sparta Nijkerk, in tegenstelling tot Staphorst, wél te winnen. Herbeleef de spectaculaire voetbalzaterdag terug in onderstaand liveblog.
 1. Ronald Koeman: 'We hebben een gedreven team'
  Play

  Ronald Koeman: 'We hebben een gedreven team'

 2. Opmerkelijke beelden ‘eenzame’ Messi op training Barcelona
  Play

  Opmerkelij­ke beelden ‘eenzame’ Messi op training Barcelona

Amateurvoetbal