Joey Steenbergen namens AZC aan de bal.
Volledig scherm
PREMIUM
Joey Steenbergen namens AZC aan de bal. © Ruben Meijerink

Hoe Joey Steenbergen na pikante transfer zijn voetbalgeluk hervindt bij AZC

AZC sluit de eerste speeldag in 2I als koploper af. De kersverse promovendus liet gisteren geen spaan heel van BWO uit Hengelo (Overijssel). Na 90 minuten voetbal stond er 4-0 op het bord. Een belangrijke rol was weggelegd voor Joey Steenbergen, die dit seizoen bij AZC zijn voetbalgeluk wil terugvinden. Samen met zijn broer.

 1. ‘Kleine IJsselderby’ in Wijhe barst van de sfeer, vooral dankzij de Vlamingen van Lazio Reuma
  PREMIUM

  ‘Kleine IJsselder­by’ in Wijhe barst van de sfeer, vooral dankzij de Vlamingen van Lazio Reuma

  De ‘kleine IJsselderby’ is terug in Salland: Wijhe ’92 tegen Overwetering uit Olst. Voor het eerst sinds zes jaar staat de voetbalkraker zaterdagavond weer op het competitieprogramma, ditmaal in de derde klasse. Dat is te merken ook, het stroomt flink vol op het sportpark aan de Zandhuisweg. Met verstokte fans uit beide kampen. Maar ook met onverwachte en doldwaze steun uit Belgische hoek: de boys van Lazio Reuma. Die gaan uit hun dak na de 1-3 zege van de ploeg uit Olst.
 2. Heino gaat strijdend ten onder, kansloze middag voor Alcides en Rohda Raalte en ABS stunt bij Colmschate
  Liveblog

  Heino gaat strijdend ten onder, kansloze middag voor Alcides en Rohda Raalte en ABS stunt bij Colmschate

  Na een moeizame start naderde Rohda Raalte in de afgelopen weken de vorm van vorig seizoen, maar daar bleek in de uitwedstrijd tegen Purmersteijn niets van waar. Alcides beleefde eveneens een teleurstellende middag, terwijl Heino strijdend ten onder ging tegen RKAVV. In de derde klasse D leek Colmschate’33 tegen hekkensluiter ABS aan het doelsaldo te kunnen gaan werken, maar de ploeg uit Bathmen verbaasde vriend en vijand door met 0-1 te winnen.